Artikelspecificaties - Financieel - Extra heffingen

artikel_financieel_extraheffingen

In het tabblad Extra heffingen geeft u aan of er voor het artikel een verwijderingsbijdrage geldt. De verschillende soorten heffingen maakt u aan bovenin het venster Artikelen via menuoptie Basisgegevens: Extra Heffingen. Klik op knop toevoegen om het venster Extra heffingen te openen. Selecteer bij Heffing type de heffing die van toepassing is en noteer bij Heffing hoogte het bedrag. Klik vervolgens op Accepteren om het venster af te sluiten. Herhaal de handelingen als er meerdere heffingen gelden voor uw artikelen.